Acte emotiu en la inauguració de la presó simulada a Granollers

Actualitat

Una plaça plena ovaciona els familiars dels presos polítics presents

Dijous 18 de gener a les 20 h va tenir lloc la inauguració de la presó simulada a la plaça Maluquer i Salvador de Granollers.

En l’acte hi va intervenir Sergi Bolea, president d’Òmnium Vallès Oriental, que va fer la presentació de l’acció i que va deixar pas a Joan-Lluís Bozzo, que va llegir un manifest fer per a l’ocasió, escrit per Vicenç Relats. 

Després, Ivette Nadal va posar música al moment que Ada Parellada, Tortell Poltrona, Carles Pèrez, Jacint Carol Bruguera entraven a tancar-se a les dues cel·les instal·lades com a primer torn de voluntaris.

A continuació, Josep Canudas, del CDR, va tancar l’acte llegint totes les activitats que es faran entorn de la presó, que podeu trobar aquí.

En l’acte també hi van ser presents representants d’ANC i Òmnium de la comarca, i d’ERC, PDeCAT i la CUP de la ciutat.

Durant l’acte hi va haver diversos moments emotius, com quan es va recordar els presos polítics i a crits de “No esteu sols” se’ls va aplaudir i es va donar suport als familiars presents a l’acte.
També es va denunciar el comportament antidemocràtic actual de l’Estat espanyol i es va demanar un cop més l’alliberament dels presos polítics i l’aplicació de la República Catalana.

La presó restarà a la plaça Maluquer i Salvador fins el dimecres 24 de gener, que llavors viatjarà fins a Sant Celoni, on s’estarà una setmana més.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.