Carregant Esdeveniments

100 anys Joan Brossa a Vilafranca del Penedès

Actes i activitats
Octubre del 2019

Òmnium Alt Penedès, en col·laboració amb l’Agrícol, El Casal, la Institució de les Lletres Catalanes, el Consorci per a la Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca, commemora el centenari del naixement del poeta i artista plàstic Joan Brossa amb un conjunt d’activitats gratuïtes i obertes a tothom.
Divendres 25 d’octubre, a les 12 del migdia, tindrà lloc a l’Agrícol la conferència «Introducció a Joan Brossa» a càrrec de Glòria Bordons vicepresidenta de la fundació Joan Brossa, i que anirà destinada a alumnes de batxillerat de Vilafranca i Sant Sadurní.

El mateix dia a les 8 del vespre, el Casal acollirà diferents actes sobre el poeta. Manuel Guerrero, comissari de l’Any Brossa, farà una introducció a Joan Brossa i Josep Font Via, informàtic, comentarà l’experiència de construir una sextina cibernètica amb Joan Brossa. Per acabar la jornada tindrà lloc l’espectacle «Poemes de revolta» una proposta escènica a partir dels Poemes de revolta de Joan Brossa, a càrrec de Lluís-Anton Baulenas amb Mònica Van Campen i Gemma Deusedas i Oriol Tramvia.

Per tancar aquest cicle, el dimarts 29 d’octubre a les set de la tarda, tindrà lloc al servei de català (c/ Pere el Gran, 32) un taller de Poesia Visual conduït per Eduard Barrobés, professor d’educació visual i plàstica a l’institut Eugeni d’Ors. L’activitat és gratuïta i per a tots els públics. Cal que confirmar assistència a altpenedè[email protected]

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.