Carregant Esdeveniments

11s2016. Fira d’Entitats a Berga

Actes i activitats

10 de setembre, 17:00 h - 11 de setembre, 23:59 h de 2016

Benvolguts i benvolgudes;

 
Com ja sabeu, aquest 11 de Setembre des de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural hem organitzat una mobilització dispersa arreu del territori. Berga serà un dels punts de concentració i simbolitzarà la República de la cultura.
 
Aprofitant el moviment d’aquelles dates acollirem i organitzarem una Fira d’Entitats. Aquesta fira serà oberta a les associacions sense ànim de lucre que treballen la sensibilització, la participació i la dinamització, perquè donin a conèixer el món de les entitats locals i l’associacionisme. També serà un espai per a les entitats locals o comarcals per promocionar la cultura, les festes i el turisme. A més, serà un espai obert per als marxants i les activitats comercials.
 
La fira es desenvoluparà al Passeig de la Indústria de Berga durant el dissabte 10 de setembre (a partir de les 5 de la tarda) i diumenge 11 de setembre (tot el dia). Estarà ordenada per temàtiques i per comarques.
 
Les entitats i les parades de promoció de les comarques tindran una carpa individual de 3×3 o estaran sota una carpa gran. Cadascuna d’elles podrà optar a dos cavallets, un taulell i dues cadires (fins acabar existències). Els marxants i paradistes comercials hauran de portar-se tot el material.
 
 
Per poder-hi participar heu d’omplir un d’aquests dos formularis;
 
-Si sou una entitat heu d’omplir el següent:
 
    Formulari per a entitats
 
-Si sou comerciants heu d’omplir el següent:
 
    Formulari  per a comerciants
 
 
El període d’inscripció és obert fins al dia 28 d’agost i la participació a la fira és gratuïta per a les entitats i les parades de promoció de les comarques
Hi haurà una taxa municipal per als marxants i paradistes comercials. Per tant hauran de complimentar una instància a l’Ajuntament de Berga i pagar la taxa municipal corresponent.

 
Si teniu algun dubte o alguna suggerència us podeu posar en contacte amb nosaltres. Ens veiem a la fira!