Carregant Esdeveniments

A tota veu 2016 al barcelonès nord

Actes i activitats
1 de maig de 2016, 19:00 - 20:00 h

A tota veu lletres del món, és un recital de poesia en que les llengües que conviuen a la zona són les protagonistes amés d ela cultura poètica.

El proper diumenge 1 dfe maig a les 19h la Plaça de la Vila es tornarà a omplir de poesia.

Aquest programa va néixer el 2008 a Badalona de la mà de l’Espai Jove de Converses Interculturals; i El 2011 òmnium Cultural la va adoptar com una activitat més dins l’àmbit de cohesió, amb l’objectiu general de fer del català llengua comuna en un context de reconeixement del pluralisme lingüístic a Catalunya. Així, el programa pretén col·locar el català com la llengua vehicular i llengua de trobada de totes les persones que viuen a Catalunya i, al mateix temps, afavorir el coneixement entre persones amb llengües pròpies diferents. De la mateixa manera, també vol donar veu a les llengües que es parlen a Catalunya o la ciutat i participar de la Diada de Sant Jordi i acostar la tradició a totes les persones que participen de l’acte.
 
Durant la seva primera edició el 2012 hi van participar 5 poblacions de Catalunya. Poc a poc s’ha anat estenent i en l’edició d’enguany, 2016 és l’any amb més participació a tot el territori.