Carregant Esdeveniments

Concentració aquest juliol: us hi esperem!

Actes i activitats

Dijous, 18 de juliol de 2019, a les 8 del vespre
Conjuntament amb els companys de Sabadell per la Independència-ANC, us convoquem a la concentració Hem lluitat. Hem après. I continuarem lluitant cap a la independència! Un cop més, ens trobarem i exigirem l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats.
La convocatòria està prevista per dijous, 18 de juliol, a les 8 del vespre, a la plaça del Dr Robert. Un cop acabada la concentració, a tres quarts de 9 del vespre, ens unirem als 15 minuts de silenci que cada dijous fan els nostres companys de la Roda de la Pau a la mateixa plaça.

Després de tot el que hem viscut, ens fem moltes preguntes: on ens trobem? cap on anem? cap on ens porten? No podem permetre que ningú silenciï la nostra veu. Ara més que mai, cal treballar tots junts amb el mateix objectiu: la independència.

Durant la concentració tenim previst muntar un mosaic a la plaça.  Els voluntaris que vulguin col·laborar en preparar les peces del mosaic, poden venir el dimecres 17 de juliol, a les 6 de la tarda, a la seu d’Òmnium (c. de la Salut, 151) o el mateix dijous, 18 de juliol, a partir de les 7 del vespre, a la pl. del Dr. Robert. També us hi podeu apuntar mitjançant aquest formulari.

Només amb la mobilització, ho aconseguirem. Tornem a aplegar forces!

Entitats convocants: Sabadell per la Independència-ANC i Òmnium Sabadell