Carregant Esdeveniments

Concert de l’11 de setembre a Barcelona

Actes i activitats
11 de setembre, 19:00 h - 12 de setembre, 0:00 h de 2014
Els grups Sanjosex, Els Pets i La Gossa Sorda clouran els actes del proper 11 de setembre a Barcelona amb un concert multitudinari que tindrà lloc després de la Via Catalana 2014 al passeig Lluís Companys (Cartell). Així, la “Festa per la Llibertat” posarà fi a la jornada de mobilització històrica protagonitzada per la societat civil catalana en el marc de la campanya “Ara és l’hora“.

 

Els grups Sanjosex, Els Pets i La Gossa Sorda clouran els actes del proper 11 de setembre a Barcelona amb un concert multitudinari que tindrà lloc després de la Via Catalana 2014 al passeig Lluís Companys (vegeu-ne el cartell). Així, la “Festa per la Llibertat”  posarà fi a la jornada de mobilització històrica protagonitzada per la societat civil catalana en el marc de la campanya “Ara és l’hora“.

El concert, conduït per l’actor i humorista Fermí Fernández, tindrà lloc al Passeig Lluís Companys de la capital catalana a partir de les 19.00 h, una vegada hagi finalitzat la “V” que omplirà de gent la Diagonal i la Gran Via des de la plaça de les Glòries fins a la plaça Pius XII i la plaça Sarah Bernhard. L’acte està emmarcat en la campanya “Ara és l’hora”, que des de mitjans de juliol agrupa la societat civil catalana per garantir la Consulta del 9 de novembre i fer possible que el SÍ-SÍ sigui l’opció majoritària.

L’entrada al concert és gratuïta.


 
 

Amb la col·laboració de:

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.