Carregant Esdeveniments

Dia Muncial del Circ a Amposta

Actes i activitats
21 d'abril de 2018, 8:00 - 18:00 h

El circ arriba a Ves de culT! Amposta acull enguany l’acte central del Dia Mundial del Circ Catalunya amb tallers de circ al carrer, malabars, equilibris, aeris, acrobàcia, exhibicions, actuacions, exposicions i presentacions. Petits i grans esteu convidats a provar els tallers de l’EtcA. Atreviu-vos a tastar!

El circ arriba a Ves de culT!

Aquest 2018, el Dia Mundial del Circ, impulsat per la Federació Mundial del Circ, tindrà la seva jornada més sonada el 21 d’abril amb una commemoració d’abast internacional. Amposta ha estat la ciutat escollida per celebrar l’acte central de Catalunya, una jornada organitzada per L’Associació de Professionals del Circ de Catalunya. Durant dues setmanes es posarà el circ al capdavant de l’activitat cultural: més de 60 activitats (espectacles, tallers, exposicions, exhibicions) en 21 municipis, gairebé 100 funcions i 100 companyies de circ arreu del país i el 21 d’abril a Amposta tindrà lloc l’acte central a Catalunya.

A Amposta podreu viure el circ amb un seguit d’activitats artístiques i culturals al voltant de les Arts del Circ, amb tallers de circ al carrer (malabars, equilibris, aeris, acrobàcia,…), exhibicions de diferents disciplines de circ a càrrec d’alumnes i professors de l’EtcA, actuacions, exposicions i presentacions.

Els socis i sòcies esteu convidats a gaudir dels espectacles i tallers del Dia Mundial del Circ i participar en les diferents programacions dels cursos d’estiu que organitza l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta. 

Pugeu al trapezi, poseu-vos el nas de pallasso o llanceu ben amunt el diàvolo, que el circ del món arriba a Amposta! I si us ho passeu, bé, que segur que serà així, a l’estiu tindreu un 15% de descompte als cursos i tallers de l’EtcA.