Carregant Esdeveniments

Diàleg amb autores: Marta Orriols i l’anatomia de les distàncies curtes

Actes i activitats
21 de març de 2018, 18:30 - 20:00 h

La llibreria Nollegiu ens convida a una de les moltes activitats i esdeveniments que organitza i que l’han convertit en un lloc imprescindible. Conversarem amb l’escriptora Marta Orriols, autora d’Anatomia de les distàncies curtesun dels llibres actuals destinats a esdevenir referents en el gènere del conte o relat breu. Si encara no coneixeu la Marta Orriols ni els happenings de la Nollegiu, vigileu, que creen addició! Reserveu lloc aquí

El dijous 21 de març, la llibreria Nollegiu, ubicada a la Juanita del Poblenou, ens convida a una de les moltes activitats i esdeveniments que hi passen i que l’han convertit en un referent del barri i de la ciutat.

La proposta és una conversa amb l’escriptora Marta Orriols, autora d’Anatomia de les distàncies curtes.

Al llibreter de la Nollegiu no li agrada desvetllar els arguments de les obres, però hem aconseguit que ens expliqui un dels motius pels quals l’ha triada: la considera un exemple d’allò que en el món editorial anomenen longseller, un d’aquells llibres que, un cop passada la moda del seu èxit quan encara és una novetat, el boca-orella i la bona crítica fan que continuï atraient nous lectors durant molt de temps. Això és un senyal inequívoc que l’obra té qualitat per guanyar-se un lloc fix a les llibreries i que l’enfocament, el tema o la veu de l’autor estan més enllà de modes efímeres. El llibreter ho explica així: “els relats d’Orriols travessen qualsevol frontera temporal per convertir-se en un estudi de l’ésser humà i de com aquest està subjugat als fets exteriors. Ens agraden molt els contes de Marta Orriols i hem deixat passar un temps prudencial per constatar que l’Anatomia de les distàncies curtes, traduïda també al castellà, és un longseller.”

Us perdreu l’oportunitat de conversar amb l’autora? Segur que no! I si encara no coneixeu els happenings de la Nollegiu, vigileu, que creen addició!
 

L’aforament és limitat, reserveu lloc aquí

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.