Carregant Esdeveniments

El 9 de maig, tots a València amb el Tren Jaume I! Últims dies d’inscripcions

Actes i activitats

9 de maig, 0:00 h - 10 de maig, 0:00 h de 2009

D’on provenen els productes d’una Cooperativa? Puc participar en un Model alternatiu de consum? Cooperativa de Consum o de Producció? A través d’aquestes preguntes i altres descobrirem activitats que tenen a la nostra ciutat i de les que en podem formar part

Per segon any consecutiu, Òmnium organitza el Tren Jaume I per assistir a la manifestació i al posterior concert de commemoració del 25 d’abril al País Valencià, que enguany tindran lloc el dissabte 9 de maig. El tren ens portarà de Barcelona a València i farà parada a Tarragona. A partir del 20 d’abril podreu reservar les vostres entrades a Òmnium Cultural.
 

PROGRAMA

10 h – Sortida del Tren Jaume I de l’estació de Sants de Barcelona. Barcelona-Tarragona-València (Hora aproximada d’arribada a València a les 15 h)

18 h – MANIFESTACIÓ (plaça de Sant Agustí. València)
"Junts podem: televisió sense fronteres. Per TV3 al País Valencià"

21 h – CONCERT (Campus dels Tarongers, Universitat de València)
Berri Txarrak
Pirat’s Sound Sistema
Sva-Ters
Aramateix
Rapsodes (guanyadors del concurs Amplifica’t 09)

04 h – Sortida del Tren Jaume I de l’estació de València. València-Tarragona-Barcelona. (Hora aproximada d’arribada a Barcelona a les 8 h)

PREU

35€ socis d’Òmnium, ACPV o OCB i membres d’associacions juvenils / 45€ no-socis
El preu inclou el bitllet de tren d’anada i tornada i l’entrada al concert.

INSCRIPCIONS

A partir del 20 d’abril a Òmnium Cultural, trucant al telèfon 93 319 80 50 (de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a  19 h).

SEUS TERRITORIALS

Des d’Òmnium Gironès, s’agafarà un tren Catalunya Express que surt a les 7.10 h de l’estació de Girona per anar fins a Barcelona on es farà el transbord al Tren Jaume I. 

 

El Tren Jaume I és una iniciativa de la Federació Llull, organitzat per Òmnium Cultural amb la col·laboració de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya i del Consell Nacional de la Joventut.

Adreça/Ubicació
Catalunya