Carregant Esdeveniments

‘El jardí abandonat’, de Santiago Rusiñol, a l’Espai Escènic Brossa

Actes i activitats
22 de febrer de 2007, 0:00 h

Santiago Rusiñol va iniciar la seva carrera creativa com a pintor, i posteriorment es va dedicar a la literatura i va publicar més de noranta títols de tots els gèneres. Coincidint amb l’any Rusiñol que commemora el 75è aniversari de la seva mort, des del Quedem? us proposem conèixer la seva vessant com a dramaturg a partir de l’obra El jardí abandonat que el director Francesc Nel·lo porta a l’escena de l’Espai Escènic Brossa. El jardí abandonat constitueix una peça clau de les avantguardes modernistes i se situa en una òrbita dramàtica allunyada del seu teatre popular. Davant de la nostra mirada es representarà una mena de paradís somiat per l’artista del qual en frueixen uns personatges que es debatran enmig l’antítesi món quotidià – món ideal. En realitat, Rusiñol va formular amb aquesta obra una ferotge crítica dels valors d’una societat avesada a la hipocresia i d’una burgesia, la seva, que fa irrupció amb la industrialització del tèxtil. Després de la sessió, els actors Nausicaa Bonnín, Carme Cunillé i Iván Morales ens dedicaran uns minuts i podrem comentar amb ells la seva actuació.On quedem? A l’Espai Escènic Brossa, Allada Vermell, 13. Podreu identificar el grup per un cartell amb el nostre logotip. Com arribar-hi? Vegeu mapa Quan quedem? El dijous 22 de febrer, a les 20.15 h. Durada aproximada: 2 h. Per tal d’organitzar el grup, donar-vos alguna informació i garantir la puntualitat de l’activitat us demanem que hi arribeu 10 minuts abans de l’hora d’inici. Dates d’inscripció per a aquesta activitat:Sessió del 22 de febrer, inscripcions del 14/02 a 20/02Per reservar places truqueu al 93 306 96 26 durant el període d’inscripció. Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 h. Animeu-vos-hi!!!En cas que algun dels participants inscrits no pugui assistir a l’activitat, ho haurà d’avisar trucant al 93 306 96 26 abans que finalitzi el període d’inscripció per tal que una altra persona pugui ocupar el seu lloc. No respectar aquesta norma pot comportar una pèrdua de plaça en properes inscripcions.

Santiago Rusiñol va iniciar la seva carrera creativa com a pintor, i posteriorment es va dedicar a la literatura i va publicar més de noranta títols de tots els gèneres. Coincidint amb l’any Rusiñol que commemora el 75è aniversari de la seva mort, des del Quedem? us proposem conèixer la seva vessant com a dramaturg a partir de l’obra El jardí abandonat que el director Francesc Nel·lo porta a l’escena de l’Espai Escènic Brossa.

El jardí abandonat constitueix una peça clau de les avantguardes modernistes i se situa en una òrbita dramàtica allunyada del seu teatre popular. Davant de la nostra mirada es representarà una mena de paradís somiat per l’artista del qual en frueixen uns personatges que es debatran enmig l’antítesi món quotidià – món ideal. En realitat, Rusiñol va formular amb aquesta obra una ferotge crítica dels valors d’una societat avesada a la hipocresia i d’una burgesia, la seva, que fa irrupció amb la industrialització del tèxtil.

Després de la sessió, els actors Nausicaa Bonnín, Carme Cunillé i Iván Morales ens dedicaran uns minuts i podrem comentar amb ells la seva actuació.

On quedem?

A l’Espai Escènic Brossa, Allada Vermell, 13. Podreu identificar el grup per un cartell amb el nostre logotip.

Com arribar-hi? Vegeu mapa

Quan quedem?

El dijous 22 de febrer, a les 20.15 h.

Durada aproximada: 2 h.

Per tal d’organitzar el grup, donar-vos alguna informació i garantir la puntualitat de l’activitat us demanem que hi arribeu 10 minuts abans de l’hora d’inici.

Dates d’inscripció per a aquesta activitat:

Sessió del 22 de febrer, inscripcions del 14/02 a 20/02

Per reservar places truqueu al 93 306 96 26 durant el període d’inscripció.

Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 h.

Animeu-vos-hi!!!

En cas que algun dels participants inscrits no pugui assistir a l’activitat, ho haurà d’avisar trucant al 93 306 96 26 abans que finalitzi el període d’inscripció per tal que una altra persona pugui ocupar el seu lloc. No respectar aquesta norma pot comportar una pèrdua de plaça en properes inscripcions.

Adreça/Ubicació
Catalunya

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.