Carregant Esdeveniments

Jornada gastronòmica amb xocolata i cava

Actes i activitats

Promocions i descomptes

Diumenge, 24 de febrer, ens trobarem a les 10:50 a l'Espai Simon Coll

Una activitat plena de sabors a una de les ciutats més importats del país del Cava: Sant Sadurní d’Anoia.

La gastronomia també és cultura, especialment a casa nostra, i encara més al cor del món del cava. Amb aquesta activitat podrem visitar la xocolateria Simon Call i el Centre d’Interpretació del Cava, tastar-ne els millors productes i dinar plegats amb un menú especialment pensat per nosaltres al restaurant  Cal Blay 25. Totes les activitats són a Sant Sadurní d’Anoia, una molt a prop de l’altra. No s’inclou transport.

Espai Xocolata Simón Coll

Després de més de 170 anys de dedicació, molts dels mètodes d’el·laboració de Simón Coll conserven característiques tradicionals combinades amb la més innovadora tecnologia. Una herència de generacions de mestres xocolaters que ara tenim a l’abast en un espai especialment pensat per al visitant.

Centre d’Interpretació del Cava

Ubicat en una destil·leria d’esperit de vi construïda l’any 1814, el Centre d’Interpretació del Cava ens proposa un recorregut pel món del cava per tal de conèixer els seus orígens, la seva història, els protagonistes de la indústria vitivinícola i l’esperit de celebració, que han convertit Sant Sadurní d’Anoia en la capital del cava.

A més a més, gaudirem degustant un cava local acompanyat amb un petit refrigeri elaborat també a la vila en finalitzar la visita.

Resum de l’activitat

– Diumenge, 24 de febrer, 11 h.

– Punt de trobada: Espai Simon Coll de Sant Sadurní d’Anoia.

– Preu especial: 45 € amb les dues visites i el dinar inclòs.

– Reserveu lloc aquí amb el codi OMNIUM19