Carregant Esdeveniments

Espectacle: Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)

Actes i activitats
Dilluns 18 de juliol de 2022 a les 19.30 h

 

Música i paraules per al combat a càrrec del músic Carles Beltran (guitarra i piano), de la cantant Namina (veu) i de l’actriu Lali Barenys (recital de paraules).

Aquests tres artistes compromesos amb la societat senten que és des de la Cultura, com a combat, des d’on han de donar resposta al món convuls en què vivim. Reivindiquen les paraules, la música, la poesia, la creativitat… és a dir, la cultura,  l’educació, la informació, el coneixement com armes de construcció massiva per rebel·lar-se contra la barbàrie, la hipocresia, la ignorància, la manipulació, la mentida… Denuncien les guerres en totes les seves formes i maneres, i ho fan amb la veu, la música i les paraules pròpies i de testimonis, d’escriptors contemporanis, de poetes, de músics… Volen compartir-les per recordar-nos que lluitar ens fa estar més vius i ser més lliures.

Enllacen, enfilen, diuen, musiquen i canten textos, poemes i cançons d’entre altres d’Ovidi Montllor, Joan Oliver (Pere Quart), els Manel, Bob Dylan o Silvio Rodriguez.

L’espectacle es podrà veure el dilluns 18 de juliol a les 19.30 h als Jardins de l’Ateneu Muncipal (c. Xile, 1). L’entrada és lliure, us agrairem inscripció prèvia.

Vull veure l’espectacle