Carregant Esdeveniments

‘No em canviïs la llengua’ amb Rosario Palomino, Toni Albà, Matthew Tree, Aleix Renyé i Carme Sansa

Actes i activitats
Dijous 26 de novembre a les 19 h
Cartell de l'acte.

Des d’Òmnium Sant Cugat hem decidit acostar-vos ‘No em canviïs la llengua’ amb l’objectiu de promoure la llengua catalana. La campanya té per objectiu conscienciar als catalanoparlants perquè no canviïn la llengua davant d’un interlocutor no nascut a Catalunya. La campanya ha anat sumant catalans nascuts arreu del món que defensen “la llengua que ens uneix, que ens iguala, que ens agermana: La llengua catalana”. El col·lectiu difon missatges amb experiències reals mitjançant el canal de Twitter @CanviisEm i el canal Youtube No em canviïs la llengua.

En aquest acte hi intervindrà la Rosario Palomino, impulsora de la campanya, l’actor Toni Albà, l’escriptor Matthew Tree, el periodista Aleix Renyé i l’actriu Carme Sansa.

Se celebrarà el dijous, 26 de novembre a les 19 h als Cinemes Sant Cugat (av. Pla del Vinyet, 50) i cal inscriure-s’hi prèviament a través del següent formulari. Demanem accedir-hi amb antelació per evitar aglomeracions, per això, les portes s’obriran a les 18.30 h. Caldrà seguir totes les mesures sanitàries actuals i portar la mascareta en tot moment. A l’entrada del cinema es prendrà la temperatura. No podran accedir persones amb símptomes de COVID-19, o bé les que hagin estat en contacte directe amb un malalt. Demanarem omplir la declaració autoresponsable.

Us hi esperem!

 

Vull reservar la meva plaça