Carregant Esdeveniments

Òmnium Montnegre a la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Actes i activitats
21 de setembre, 0:00 h - 24 de setembre, 0:00 h de 2012

La Secció Òmnium Montnegre serà present a la Fira de Calella i l’Alt Maresme que se celebrarà de divendres 21 a dilluns 24 de setembre.

La Secció Òmnium Montnegre serà present un any més en la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que enguany arriba a la 32a edició. La Fira tindrà lloc de divendres 21 a dilluns 24 de setembre al Recinte Firal del Passeig de Joan Manuel Puigvert, a Calella. L’horari és de 11 a 14,30 i de 17 a 22. Serà una bona oportunitat per apropar-vos a l’espai d’Òmnium i conèixer d’aprop els projectes que duu a terme la secció local del Montnegre. Us hi esperem! Podeu consultar en aquest enllaç més informació sobre la fira i el programa que s’han preparat per a aquests dies.

Adreça/Ubicació
Passeig Manuel Puigvert, 08370 Calella, Maresme, Catalunya

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.