Carregant Esdeveniments

Presentació del llibre ‘El Camp dels Ninots. Rastres de l’evolució’

Actes i activitats

27 d'octubre de 2010, 0:00 h

A càrrec del professor Salvador Escudé

Fa cinc milions d’anys, el Camp dels Ninots va ser un volcà i més tard s´hi va formar un llac amb un ric ecosistema, 25.000 metres quadrats que avui ens ajuden a conèixer el nostre passat.

“Som uns privilegiats perquè hem trobat restes espectaculars. El Camp dels Ninots és un indret indispensable per conèixer els darrers quatre milions d’anys de la història biològica del continent europeu” afirma Bruno Gómez, coautor del llibre juntament amb Jordi Agustí, Eduardo Barrón, Gerard Campeny i Eudald Carbonell entre d’altres.

Hi intervindran: Jordi Agustí, paleontòleg i autor del llibre; Bruno Gómez i Gerard Campeny, investigadors de l’IPHES, autors i responsables de l’edició del llibre.

Més informació:

Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social 

En aquesta pàgina web hi ha una extensa informació referent al volcà del Camp dels Ninots: http://campninots.evoluciona.org/documents/00/ca/front/content/inici.html o http://www.evoluciona.org/

http://www.tv3.cat/videos/3020890 o http://www.tv3.cat/sotaterra/capitol/caldes En aquests enllaços hi ha el vídeo complet del programa Sota Terra de Televisió de Catalunya que es va emetre el 19 de juliol.
 

Adreça/Ubicació
Catalunya