Carregant Esdeveniments

Taula rodona: L’exclusió social a Catalunya. Respostes des del teixit associatiu

Actes i activitats

26 de febrer de 2009, 0:00 h

Visitem l’ exposició que ens mostra el procés de treball de l’artista Miquel Barceló en la cúpula de la sala dels Drets Humans del Palau de les Nacions Unides de Ginebra. Reviurem les diferents etapes de l’elaboració d’aquesta obra colossal, que podrem contemplar en una espectacular maqueta.

El terme exclusió social comprèn tots aquells factors de desavantatge vinculats a diferents aspectes de la vida personal, econòmica, comunitària i cultural dels individus, factors que estan a la base de les desigualtats socials i que deixen moltes persones del nostre entorn en una situació de risc. Per parlar d’això i, sobretot, de la tasca que fan moltes entitats catalanes per fer-hi front, comptarem amb diversos especialistes del tercer sector social.

Amb: Eduard Sala, educador social i director de l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac; Enric Canet, director de relacions ciutadanes del Casal dels Infants del Raval; Cecília Bosch, fundadora de la Fundació ESCÓ; Roger Buch, politòleg i membre de la junta d’Òmnium.
 

Adreça/Ubicació
Diputació, 276, principal 08009 Barcelona, Catalunya