Així va ser l’Assemblea general 2020 d’Òmnium Sabadell

Actualitat
El dissabte 11 de gener de 2020 vam fer la nostra Assemblea general ordinària: vam presentar el Pla de treball i pressupost per al 2020, i vam explicar les accions fetes durant els darrers 12 mesos.

Amb una bona assistència de socis, vam fer l’Assemblea ordinària anual de la nostra entitat al Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach. Hi va haver la part habitual dedicada als continguts obligatoris en tota assemblea: resum de les activitats dutes a terme durant el 2019 i informació sobre l’execució del pressupost, i presentació i aprovació del Pla de treball i pressupost per al 2020.

A més a més, es va renovar la meitat de la Junta corresponent a la vicepresidència, secretaria i vocalies de la 6 a la 10. La candidatura que es va presentar i va guanyar les eleccions està formada per Josep Boltaina (vicepresident), Manel Aljama (secretari), Assumpta Jané (vocalia 6), Eulàlia Llargués (vocalia 7), Neus Umbert (vocalia 8), Jaume Barberà (vocalia 9) i Montserrat Ribera (vocalia 10). La junta queda completada per la meitat que ara no renova: Teresa Mira (presidenta), Joan Ignacio (tresorer), i les vocalies ocupades per Montserrat Mateu, Laura Santamaria, Jordi Carbonell, Isabel Dulcet i Montserrat Chacon.

El Pla de treball per al 2020 va ser presentat pels diversos membres de la Junta rectora d’Òmnium Sabadell: el projecte del 2020 inclou algunes activitats i projectes ja previstos per al 2019 però que no es van poder dur a terme a causa de l’actualitat política. També hi ha projectes nous i la renovació d’alguns dels tradicionals.

Un dels temes que va despertar més interès va ser el punt informatiu sobre el canvi de local: efectivament Òmnium Sabadell s’ha traslladat de local i, tal i com es va explicar a l’Assemblea, de seguida que la nova seu estigui preparada es comunicarà oficialment als socis i es posarà en servei..

A la part final de l’acte, oberta al públic i a la qual s’havia convidat a entitats i representants dels consistoris locals, es va comptar amb la participació de Xavi Pellicer, en representació d’Alerta Solidària, que ens va parlar de la situació actual de les persones detingudes el 23 de setembre, i que va emmarcar les accions repressives de l’Estat en una estratègia molt més àmplia i que ja fa anys que s’està portant a terme.

Aquí teniu un petit reportatge de l’acte.