Aprofita el descompte del lot de Somescola.cat per a colles i grups de cultura popular

Actualitat

Ajuda a finançar la mobilització per l’escola catalana del 14 de juny

La mobilització de Somescola.cat del 14 de juny serà una marea verda per l’escola catalana. Amb el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”, la marxa recorrerà el centre de Barcelona el 14 de juny a les sis de la tarda.

La coordinadora posa a la venda un paquet de marxandatge que inclou una samarreta verda, un adhesiu, un joc de Màrius Serra sobre l’escola catalana i unes instruccions per fer un capgròs. Aquest lot és un dels principals elements de difusió i també de finançament de la mobilització i el seu preu és de 10 euros. 

La coordinadora ofereix un descompte per a les colles i grups de cultura popular. També podeu aprofitar el descompte per a les AMPA i els centres educatius.


Oferta
Si voleu vendre samarretes, podeu fer-ne una comanda de 100 unitats (1 caixa) a un preu de 900 €, la qual cosa deixa un marge de 100 € a la vostra entitat o centre.

Hi ha dos terminis de pagament de la comanda: un 50 % a l’hora de l’entrega i el 50 % restant, el 10 de juny. A la caixa trobareu la distribució de talles següent:

4 anys (12 unitats) – 8 anys (12) – 12 anys (25)
S (20 unitats) – M (15) – L (11) – XL (5)

Per fer una comanda o resoldre qualsevol dubte, podeu contactar directament amb la Mònica Pérez per correu ([email protected]) o telèfon, al 93 319 80 50 (ext 127).