Aquest Sant Jordi, Òmnium Alt Penedès serà present a Vilafranca del Penedès i a Sant Sadurní d’Anoia

Actualitat

Òmnium Alt Penedès serà present, un any més, a la Diada de Sant Jordi amb parades durant tot el dia a la rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès i a la plaça de la Vila de Sant Sadurní d’Anoia.

Més enllà dels llibres sobre l’actualitat política, un any més podreu trobar els llibres guanyadors de la darrera Nit de Santa Llúcia i una bona varietat d’adaptacions en el marc de l’Any Pompeu Fabra.Un altre reclam de les parades d’Òmnium i amb l’objectiu de donar a conèixer l’entitat entre la ciutadania, a cada una de les parades sortejarem una panera cultural amb llibres, descomptes per activitats culturals, el domàs de “llibertat presos polítics” entre altres productes.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.