Aquesta Diada, tothom a la Diagonal!

Actualitat

La Diada d’enguany, sota el lema Fem República, serà una onada gegant que unirà la plaça de les Glòries de Barcelona amb el Palau Reial. Cal ser al tram que us correspongui a les quatre de la tarda. A les 17.14 h es demanarà silenci i un coet marcarà el tret de sortida de la gran onada que començarà al tram 37 al carrer de Castillejos amb l’avinguda de la Diagonal. Els voluntaris de l’ANC, amb unes banderoles de color corall, marcaran el ritme de l’onada. Un cop l’onada passi pel punt on us trobeu, llavors caldrà fer una onada sonora.

Ho podeu veure explicat amb més detall en aquest vídeo. I podeu trobar tota la informació aquí.

Inscripcions

Com cada any, el recorregut de la concentració s’ha dividit en trams (vegeu-los aquí). Als que som del Vallès Occidental ens toquen els trams 37 (entre el c. de Castillejos i el c. de Padilla), el tram 36 (entre el c. de Padilla i el c. de Lepant) i el tram 35 (entre el c. de Lepant i el c. de la Marina), Us aconsellem que seguiu l’orientació següent:

  • Badia del Vallès –  Barberà del Vallès –  Bellaterra –  Castellar del Vallès – Cerdanyola del Vallès –  Montcada i Reixac – tram 35
  • Palau-solità i Plegamans – Polinyà – Rellinars – Ripollet –  Sabadell –  tram 36 
  • Sant Llorenç Savall – Sant Quirze del Vallès –  Santa Perpètua de Mogoda – Sentmenat – tram 37 

Aquí teniu l’enllaç a la pàgina de les inscripcions.

Com anar-hi

Si hi voleu anar en autocar, diverses assemblees territorials de l’ANC organitzen autocars. Us posem els enllaços on trobar la informació:

  • Sabadell – tota la informació aquí
  • Badia del Vallès – Barberà del Vallès – Bellaterra –  Castellar del Vallès – Cerdanyola del Vallès – Montcada i Reixac – Palau-solità i Plegamans – Polinyà – Ripollet – Sant Quirze del Vallès – Santa Perpètua de Mogoda – Sentmenat : tota la informació aquí

I no us oblideu de dur la samarreta. Tota la informació sobre com aconseguir-la, aquí!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.