#ArRelats abril 2018

Actualitat

Durant el més d’abril les activitats del cicle itinerant de conferències tindran lloc a la seu d’Òmnium Baix Camp, tots els dijous, a les 19.30.

El projecte que impulsa el col·lectiu #arRelats,  una proposta amb el suport d’Òmnium Baix Camp, Reus Digital i LaNova Radio i de les entitats acollidores de les presentacions, és un cicle de xerrades itinerant que pretén difondre experiències comunes del passat recent i el futur que ens constitueixen com a societat. En aquest sentit, la nova programació es desenvolupa en els espais de diverses entitats de la comarca, per tal de potenciar el treball en xarxa i el mutu coneixement de llurs experiències.Totes les conferències seran pronunciades per destacats activistes locals o persones anònimes que van viure els esdeveniments narrats en primera persona, amb la voluntat de recollir-ne el testimoni i ampliar-lo amb les aportacions dels assistents i reconèixer la tasca col·lectiva dels impulsors de les diverses iniciatives.

Els organitzadors hem preparat una plataforma digital on poder compartir imatges, testimonis i opinions sobre aquests temes o altres que formin part de la memòria de la comarca i del País. Es tracta de la plana de Facebook #arRelats, on anirem publicant totes les novetats dels projecte.Si esteu interessats en participar en el debat sobre els temes que us proposem, podeu enviar-nos un correu a [email protected]
 
Les conferències s’enregistren i  quedaran emmagatzemades en un podcast que es podrà recuperar a través de www.lanovaradio.cat.