Arrenquen les assemblees territorials de la quarantena de seu repartides arreu del país

Actualitat

Òmnium comença a dissenyar el pla estratègic de l’entitat amb horitzó a l’any 2021

Les seus territorials d’Òmnium Cultural comencen aquesta setmana a celebrar les respectives assemblees territorials. Es tracta d’una cita anual on cada assemblea discutirà i debatrà les línies mestres del nou pla estratègic de l’entitat de cara als propers anys. En alguns casos, també se celebraran eleccions per escollir nova junta directiva com, per exemple, a Sabadell i a La Garrotxa. Aquestes assemblees territorials són l’avantsala de l’Assemblea General Ordinària d’Òmnium Cultural que tindrà lloc al mes de març.

Des d’ara i fins a mitjans de febrer, cada seu territorial convocarà els seus socis per posar en comú i debatre els projectes propis que caldrà desenvolupar al llarg del 2018. Aquestes propostes s’integraran en el pla de treball nacional de l’entitat que haurà d’aprovar l’Assemblea General el proper mes de març.

Òmnium Cultural, entitat fundada l’any 1961 i amb gairebé 96.000 socis, compta actualment amb una forta implantació territorial. Amb una quarentena de seus repartides per tot el país, les seus territorials representen un dels majors actius de l’entitat. Des de les seus territorials es desplega el gruix de projectes i campanyes que organitza l’entitat i es desenvolupa una programació cultural de proximitat. Més de 400 persones formen part de les juntes directives territorials que escullen periòdicament els socis.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.