Arriba la #FlamaCanigó2020 a les Terres de l’Ebre i el Sénia

Actualitat

La Flama del Canigó arribarà com cada any a tots els racons dels Països Catalans, adaptada al context actual provocat per la pandèmia del coronavirus i garantint totes les mesures de seguretat. Amb el lema “Enguany encenc la flama per tu”, aquesta tradició vinculada al solstici d’estiu esdevindrà un homenatge a tota la societat civil mobilitzada per superar la crisi global provocada per la Covid-19.

Aquest any, la Flama també continuarà sent un record per als presos polítics i exiliats, per reivindicar la defensa dels drets fonamentals, i no quedarà al marge del moment d’emergència social que viu el país. A les 22 h, s’insta la ciutadania a encendre una espelma als balcons de totes les cases per retre homenatge a totes les víctimes i els afectats del coronavirus, als serveis essencials, així com als presos i exiliats, i a totes les persones que treballen per mantenir vives les tradicions -com la mateixa Flama-, fins i tot en els moments més difícils.

A les Terres de l’Ebre començarà la distribució des de Tivenys a les 15.30 h i s’anirà propagant per 20 pobles d’arreu de les Terres de l’Ebre i el Sénia. Malgrat l’anul·lació de moltes revetlles, s’ha volgut seguir teixint la xarxa que uneix tots els racons del nostre territori.