August Bover i Eulàlia Ara presenten ‘Cloc! i altres sons’ a Òmnium

Actualitat

Vetllada poètica i musical a Òmnium amb August Bover i Eulàlia Ara

El proper dimecres 29 de gener a les 7 del vespre, Òmnium acollirà la representació de l’espectacle ‘Cloc! i altres sons’. Una vetllada poètica i musical a càrrec d’August Bover i Eulàlia Ara.

L’espectacle combina diversos llenguatges artístics com la poesia, la música i el cant. Produït per Taller de Vora Mar, es basa en la poesia d’August Bover –amb textos que van des del joc lingüístic fins al lirisme- i en la música i el cant de la violoncel·lista i soprano Eulàlia Ara.

La primera part explora aspectes lúdics de la llengua catalana, en la línia de la poesia de traves -que a França popularitzà l’històric grup “Oulipo”-, amb poemes extrets del llibre Cloc! La segona part és dedicada al llibre Terres de llicorella. Imatges del Priorat, un homenatge a la pagesia -escrit en la forma epigramàtica japonesa de la tanka- que mostra el pas de les estacions en l’esmentada comarca; inclou el cicle de cançons Terres de llicorella, musicades per Manuel Garcia Morante.

Hi intervindran: August Bover, doctor en Filologia Romànica (catalana), escriptor i president d’Òmnium Garraf; Eulàlia Ara, soprano i violoncel·lista; i Lluïsa Julià, escriptora i membre de la Junta Directiva d’Òmnium.

Es va poder seguir en directe  per ‘streaming’. Us n’oferim el vídeo: