BASES de la 32a Festa de les lletres catalanes del Vallès Oriental

Actualitat

BASES DE LA 32a FESTA DE LES LLETRES CATALANES DEL VALLÈS ORIENTAL
*AMPLIEM EL TERMINI AL 10 D’OCUTBRE!

Òmnium Vallès Oriental en el seu propòsit de fomentar la creació literària en llengua catalana així com reconèixer la tasca que fan entitats i/o persones en favor de la nostra llengua convoca anualment els premis de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental.

ELS PREMIS

  • 32è Premi de Novel·la Vallès Oriental

Dotat amb 3.000 euros.

Condicions específiques: els treballs hauran de tenir una extensió màxima de 200 pàgines DIN A4, amb lletra del cos 12 i 30 línies per pàgina.

  • 32è Premi de Poesia Vallès Oriental

Dotat amb 1.800 euros.

Condicions específiques: els treballs hauran de tenir una extensió d’entre 250 i 800 versos.

  • 21è Premi de Sociolingüística del Vallès Oriental

Dotat amb 3.000 euros.

Condicions específiques dels treballs:

-Els treballs han de tenir una extensió mínima de 50 pàgines (format ISO A4), a un espai i mig.

-Els treballs que hagin estat subvencionats o becats per Òmnium no podran optar a aquest premi.

-No es poden concedir premis ex aequo ni accèssits

  • 10è Premi Ramon Casanovas d’acció cívica a favor de la llengua catalana

Patrocinat per la família Casanovas

Dotat amb 1.000 euros.

Condicions específiques: està destinat al reconeixement d’accions i iniciatives cíviques, individuals o col·lectives, o d’empreses a favor de la presència, l’ús i el prestigi públic de la llengua catalana. Les accions i iniciatives candidates a aquest premi hauran d’haver estat produïdes inicialment o parcialment en el període comprès entre l’octubre del 2020 i el setembre del 2021.

-Les propostes han d’incloure una breu memòria descriptiva de l’acció o iniciativa.

  • 10è Premi Eugeni Xammar de Comunicació

Dotat amb 700 euros.

El premi s’atorga a periodistes, articulistes i/o mitjans de comunicació que hagin destacat per la seva contribució compromesa amb el lema d’Òmnium Cultural –llengua, cultura, país– i per una aposta per formats i models innovadors.

Condicions específiques: les propostes han d’incloure una breu memòria descriptiva de l’acció o iniciativa.

CONDICIONS DE PRESENTACIÓ

Tots els treballs concursants han de ser originals i inèdits, escrits en català i no han d’haver estat guardonats prèviament, ni presentats simultàniament en cap altre concurs, ni presentats en edicions anteriors del present concurs, com tampoc editats.

Cada autor/a o entitat no podran presentar més d’un treball per persona/entitat i modalitat a la present edició. Tampoc podran presentar-se més de dues vegades en diferents edicions dels presents premis.

Tots els treballs originals s’han de trametre per correu electrònic, a l’adreça [email protected] i cal seguir el procediment següent:

1) En l’apartat Assumpte s’ha de fer constar el nom del premi al qual s’opta.

2) En el cos del missatge s’ha de fer constar el nom del premi, el títol de l’obra i, si escau, el pseudònim de l’autor.

3) L’original que opta al premi s’ha d’adjuntar a aquest missatge en format PDF. Aquest document en format PDF ha de tenir com a títol el mateix de l’obra.

En un altre document adjunt, en format Word, s’hi ha de fer constar les referències que permetin identificar l’autor (nom, cognoms, adreça, codi postal, localitat, a/e telèfon i NIF). Aquest document s’ha d’anomenar amb la paraula plica seguida del nom de l’obra.

La persona responsable, que no és membre del jurat, rebrà els originals i garantirà l’anonimat dels autors. Un cop s’hagi rebut l’original es confirmarà per correu electrònic a l’autor/a.

El termini de recepció per part dels autors/es, de les obres aspirants al premi és el 10 d’octubre de 2021.

CONSULTA LES BASES AQUÍ. 

Per a més informació:

 T: 678 07 85 75

C/Espí i Grau, 1. Granollers

[email protected]