Òmnium en Ruta passa per Santa Coloma de Farners

Actualitat

El dimecres 29 de juliol la caravana Òmnium en Ruta va passar per Santa Coloma de Farners amb un seguit d’activitats per a tots els públics i gustos.

Els actes amb més afluència de públic van ser la presentació del llibre del Premi Sant Jordi 2019, “Les amistats traïdes” amb el seu autor, David Nel·lo. Seguidament va tenir lloc un debat sobre actualitat política i social amb en Marcel Mauri ,i el professor i activista, Mostafà Shaimi, moderat per la periodista Maria Garcia; la xerrada es va tancar amb un vídeo de Jordi Cuixart, gravat just abans de tornar a entrar a la presó, per la revocació del tercer grau instada per la Fiscalia. Abans del cine a la fresca, va haver-hi una actuació musical  amb taquilla inversa de 4 joves de la capital : Nil Verdú, Andreu PuigvertMariona Ribas, Marçal Saurina, que van tocar versions en català, castellà i anglès.

Tot plegat, la jornada cultural i reivindicativa va tenir una assistència de més d’un centenar de persones i es va caracteritzar pel seu ambient familiar, festiu i distès. Tots els actes es van desenvolupar amb les mesures de seguretat i sanitàries pertinents.

 

La cultura no s’atura!