Sant Jordi És Llibertat

#santjordiésllibertat​

Sant Jordi és llibertat​

En aquest Sant Jordi atípic marcat per la crisi sanitària i social, no ens podem oblidar que els presos polítics i els exiliats segueixen patint la repressió de l’Estat espanyol. Per això, en aquesta diada tan especial volem mostrar-los el nostre suport a través de les xarxes socials.

Descarrega’t una de les plantilles i escriu la teva frase sobre llibertat per reclamar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats!

#Santjordiésllibertat

Aquest Sant Jordi recordem els presos polítics i exiliats amb una iniciativa creativa. Participa-hi!

Escull la teva frase preferida sobre la LLIBERTAT: la pots treure d’un llibre, d’una pel·lícula o fins i tot pot ser de creació pròpia!

Descarrega’t la plantilla estàndard en mida Din-A4 o per a un balcó. També la pots dibuixar!

Penja el cartell al balcó o al teu racó preferit de casa i comparteix-ho a les xarxes socials utilitzant l’etiqueta #SantJordiÉsLlibertat.

PLANTILLA estàndard

Utilitza una plantilla en Din-A4 i edita-la amb una frase sobre llibertat. Imprimeix-la o exporta-la en .jpg per compartir-la a les xarxes socials. També la pots fer servir de model per fer el teu propi dibuix.

PLANTILLA per a lona

Utilitza una plantilla de 3 metres per penjar la imatge al balcó. Edita-la amb una frase sobre llibertat i imprimeix-la. També la pots fer servir de model per fer el teu propi dibuix.