Canòlich Prats presentarà el llibre “El violí de la llibertat” a Vimbodí

Actualitat

L’acte l’organitza Òmnium Conca de Barberà i Baixa Segarra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet 


El proper dissabte 26 de novembre a les 7 del vespre el cinema Foment de Vimbodí acollirà la presentació del llibre El violí de la llibertat de Canòlich Prats.

L’autora, que és violinista de l’Orquestra Simfònica del Vallès i professora de música, relata la seva experiència com a voluntària oferint concerts i formació en diverses presons catalanes. El llibre editat per Edicions de l’Albí ara fa un any ha tingut una gran acollida, se n’han fet dues edicions i ha estat presentat arreu del país.

Òmnium Cultural Conca de Barberà i Baixa Segarra va programar aquesta presentació ja fa mig any, fent-la coincidir amb la celebració de Santa Cecília, patrona de la música, el 22 de novembre, i amb els actes de commemoració de la coral Veu de la Terra de Vimbodí.

Amb l’idea de fusionar literatura i música la presentació anirà a càrrec de l’Anna Amigó, arpista de l’Espluga de Francolí. L’acte tindrà un eix central en forma de xerrada i les dues intèrprets oferiran alguna de les peces referenciades en el llibre.