Carta de salutació de Pere Joan Vinós, nou president d’Òmnium Anoia

Actualitat

Benvolgut soci,

El passat 7 de febrer, en l’Assemblea General d’Òmnium Anoia, em vàreu fer confiança d’escollir-me president. Aquesta confiança em fa sentir molt orgullós però a la vegada m’aclapara per la responsabilitat que comporta.

Orgullós, perquè tindré l’oportunitat de treballar al costat de persones molt diverses però amb les que ens uneix un denominador comú: estimem la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre país.

Responsabilitat, exigida pels temps difícils i complexos que ens toca viure en els que es qüestionen drets tan universals com Democràcia, Justícia i Llibertat.

Però ni tan sols m’hagués plantejat entomar aquest repte si no sabés que tinc al costat un equip de persones que amb la seva empenta i la seva força fan que qualsevol repte es transformi en il·lusió.

Un agraïment immens al Joan Requesens per la seva tasca al capdavant d’Òmnium Anoia els tres últims anys i a l’equip que ha liderat de manera tan impecable. Molt agraït també a tots els membres de la Junta, els que ara pleguen, els que continuen i els que s’hi incorporen. Gràcies a tots per ajudar a fer més gran aquest projecte compartit.

I a vosaltres socis, que sou, en definitiva, els que amb el vostre suport feu que l’entitat no pari de créixer. Moltes gràcies per les felicitacions i els ànims que m’heu fet arribar, tant personalment com a través de les xarxes. Intentaré estar a l’alçada del que tots i cadascun de vosaltres us mereixeu.

Segurament mai haguéssim pensat que viuríem (o reviuríem) successos que creiem definitivament enterrats al forat de la història. Els actuals són temps que demanen implicació i esforç. No dubtem que hi sereu per encarar junts els reptes que ens esperen.

Per acabar, anunciar-vos que estem apunt d’obrir nova seu d’Òmnium a Igualada. Quan estiguin els tràmits enllestits ja us farem arribar l’adreça i els horaris. Sabeu que ens hi trobareu amb les portes obertes.

FORÇA I ENDAVANT!

Pere Joan Vinós

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.