Centenars de ciutadans pengen els seus desitjos de llibertat per als presos polítics a l’Arbre dels Desitjos de Llibertat

Actualitat

Òmnium demana la llibertat de Junqueras, Cuixart, Forn i Sànchez

Després de saber que el Tribunal Suprem ha decidit mantenir la presó per al vicepresident, Oriol Junqueras, Òmnium Cultural insisteix a demanar la llibertat immediata tant de Junqueras com de la resta de presos polítics.
Precisament, aquest divendres, Òmnium ha organitzat a diferents ciutats del país l’Arbre dels Desitjos de Llibertat. Centenars de ciutadans han penjat els seus desitjos en solidaritat amb Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.
A preguntes dels periodistes sobre les negociacions del nou govern, l’entitat no ha volgut entrar en valoracions perquè “ara és l’hora dels partits” i “estem segurs que treballaran per donar resposta al mandat democràtic de les urnes”.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.