Comissions Obreres i Òmnium Cultural refermen el suport inequívoc a favor de l’exercici del dret a l’autodeterminació

Actualitat

El sindicat aposta per donar llibertat de vot als seus afiliats l’1-O

Òmnium Cultural i el sindicat Comissions Obreres han mantingut una trobada institucional en el marc de la propera Diada nacional de Catalunya. Totes dues entitats han ratificat el compromís de seguir treballant a favor de la democràcia i la cohesió social. A les portes del Referèndum de l’1 d’Octubre, Òmnium Cultural i Comissions Obreres reafirmen el suport l’exercici del dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya i el rebuig total a la judicialització del moment polític actual que s’està duent a terme des dels organismes de l’Estat.
El sindicat aposta per respectar la pluralitat d’opcions dels seus afiliats davant l’1-0. Alhora, expressen suport a les institucions, entitats catalanes i alts càrrecs electes amenaçats en l’exercici de les seves funcions alterant la normalitat democràtica, així com els drets i les llibertats fonamentals.  
Comissions Obreres i Òmnium Cultural deixen clar que sempre defensaran el dret de la ciutadania a votar lliurement i democràtica el seu futur polític, tal com reflecteix el Pacte Nacional pel Referèndum. Un referèndum és l’exercici de democràcia, mai pot ser un delicte.

Les dues entitats es comprometen per seguir treballant, passi el que passi, al servei d’un país millor, des del reconeixement mutu i units en la diversitat com un sol poble. El principal sindicat i la principal entitat civicocultural del país seguiran col·laborant estretament en qüestions cabdals del nostre model de convivència, com el model d’escola catalana o de relacions laborals propi.
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.