Comunicat de la Junta d’Òmnium Sants-Montjuïc

Actualitat

Apreciats socis, voluntaris i simpatitzants:

La Junta d’Òmnium Sants-Montjuïc, davant de la gravetat de la crisi causada per la COVID-19, us fem saber que compartim íntegrament totes les mesures que les nostres institucions han dissenyat per mitigar i resoldre el problema.

Lamentem les víctimes i ens solidaritzem amb les seves famílies. Ens adherim i donem suport a les iniciatives de barri en suport de la gent gran i necessitada i, per sobre de tot, us demanem, et demanem: QUEDA’T A CASA.

Volem subratllar la gran tasca que exerceixen els nostres sanitaris, les autoritats, la policia, el personal auxiliar, però també la de tothom que manté una activitat que ens permet als altres estar coberts sanitàriament i seguir gaudint dels serveis bàsics. El nostre sincer agraïment a tot aquest personal.

La Junta d’Òmnium Sants-Montjuïc, animats i amb suport de la Seu Nacional, continuem actius i volem liderar aquesta difícil etapa que sabem que s’allargarà algunes setmanes més. Tot plegat ho podem veure, ho hem de veure, malgrat tot, com una oportunitat.

Hi ha un munt de propostes que us volem fer arribar: propostes culturals, solidàries i de tota mena que han d’evitar que el confinament sigui sinònim d’avorriment o d’inactivitat. Per a tots, però especialment per a aquells no tan destres, us volem animar a començar a fer servir les eines tecnològiques que ens proporciona internet. Feu-vos seguidors de les nostres xarxes socials, feu-vos ÒCtivistes. Us demanem que col·laboreu fent aportació de propostes, experiències, suggeriments o, simplement, expliqueu com us sentiu, quines són les vostres inquietuds, per què son les nostres i de tota la comunitat.