Correus reté revistes d’Òmnium amb el domàs de ‘Democràcia!’

Actualitat

“Ens poden confiscar la revista però no la voluntat de 70.000 socis”

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha assegurat que l’entitat no farà ni un pas enrere en la defensa de la democràcia. Des de Santa Coloma de Gramenet, on Cuixart ha participat en un col·loqui amb l’antropòleg Manuel Delgado, Cuixart ha denunciat la decisió de Correos de retenir revistes del mes de setembre d’Òmnium Cultural.”Ens poden confiscar la revista però no la voluntat de 70.000 socis d’una entitat amb més de 50 anys d’història que ha resistit al franquisme”. De la mateixa manera, el president d’Òmnium també ha expressat total solidaritat amb els mitjans de comunicació que han rebut advertiments de la Guàrdia Civil. 

Correos reté a les seves dependències exemplars de l’exemplar del setembre de la revista d’Òmnium Cultural. Aquest número incloïa un domàs amb la paraula ‘Democràcia’ per a tots els seus socis. El problema s’ha detectat a diversos punts dels país, com la comarca de la Selva, altres comarques gironines, el Baix Llobregat, o els municipis de Terrassa i Matadepera, entre d’altres.

La previsió és que la revista arribés a les llars de tots els socis els dies previs a la diada. Es tracta d’una publicació bianual que l’entitat edita per Sant Jordi i al mes de setembre en motiu de la Diada nacional de Catalunya. 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.