Crònica de la concentració per la llibertat dels presos polítics a la plaça de la Vila de Gràcia del dia 19 de febrer de 2018

Actualitat

El Centre Artesà Tradicionàrius (CAT), els Lluïsos de Gràcia i la llibreria Ona van compartir cartes que han rebut els últims mesos de Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Raül Romeva i els consellers Clara Ponsatí i Joaquim Forn.

La carta rebuda pel CAT la va llegir el seu director, Jordi Fàbregas, les dels Lluïsos de Gràcia, diferents membres de la seva junta, i les rebudes per Montserrat Úbeda de la llibreria Ona, l’actriu Joana Ventura.

L’acte va aplegar més de dues-centes persones, va començar amb cinc minuts de silenci i la interpretació del Cant dels ocells (Jordi Fàbregas, guitarra; Pep Fornés i Jordi Martínez, flauta dolça). Després de les lectures de cartes, es va cloure amb el Cant dels ocells, Els segadors, llargs aplaudiments i crits a favor de la República.

Centre Artesà Tradicionàrius

 

Lluïsos de Gràcia

Llibreria Ona

L’ANC, el CDR i Òmnium de Gràcia convoquem una concentració setmanal cada dilluns a les 8 del vespre, a la plaça de la Vila, per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. Aquests actes inclouen minuts de silenci, intervencions musicals, lectures de textos, etc. Convidem a participar-hi a diferents persones i entitats de referència de diferents camps. Tothom qui ho vulgui també pot enviar propostes a [email protected].

El proper dilluns, el dia 26 de febrer, comptarem amb la participació de Núria Martínez Vernis i Martí Sales, poetes.

Fotografies: Xavier Erruz.
Vídeos: Lola Capdevila.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.