Crònica de la Trobada de nous socis, simpatitzants i col·laboradors 

Actualitat

El 15 de juny vam celebrar la 1ª Trobada de nous socis i sòcies d’Òmnium Sant Andreu, oberta també a simpatitzants i col·laboradors. Es va fer al Centre d’Estudis Ignasi Iglésias, a les 7 de la tarda. 

L’objectiu era poder presentar els projectes d’aquest 2023, -tant els nacionals com els propis de la nostra seu andreuenca-, conèixer als socis i que els socis coneguessin als membres de la Junta. Es va començar amb una roda de presentacions i diferents membres o col·laboradors van explicar els diferents projectes o activitats que estan en marxa o programades pel quart trimestre. 

En aquest enllaç podeu veure les diferents propostes 

Tothom va dir-hi la seva i es va demanar la col·laboració més directe en les activitats, en la mesura de disponibilitats i predisposició de cadascú. 

A partir d’aquí, es van recollir dades i interessos, la qual cosa ens permetrà mantenir el contacte i que es pugui col·laborar més activament en les activitats que organitzem. Qui s’hi vulgui afegir pot enviar un correu a [email protected] i ens hi posarem en contacte. 

Per acabar, vam gaudir d’un pica-pica al pati del CEII, en una conversa més informal i pròxima que va servir per coneixe’ns millor, que era la finalitat de la trobada.