Descomptes per a socis d’Òmnium a l’Associació de Concerts de Reus

Actualitat

Un 25% de descompte pels socis d´Òmnium Cultural que acreditin la seva pertinència a la institució a l´hora de comprar les entrades a les taquilles.

Tots els concerts de l´Associació de Concerts  d´aquesta temporada 2017-18, a excepció del del dia 9 de febrer que és el de la lluita contra el càncer, tindrà un 25% de descompte pels socis d´Òmnium Cultural que acreditin la seva pertinència a la institució a l´hora de comprar les entrades a les taquilles.

Coincidint amb el seu 95è aniversari,  aquesta entitat reusenca ofereix descomptes a tots els socis d’Òmnium  a l’hora que presenta la seva nova programació. La programació ofereix importants novetats, algunes de les quals s’emmarquen a la programació i tenen el suport de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. Sota la direcció artística de Marc Moncusí, la programació preveu concerts al Teatre Fortuny, al Círcol de Reus i també a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, amb una combinació d’intèrprets vinculats a la ciutat de Reus i la seva zona d’influència i la presència de conjunts i artistes de gran rellevància en el panorama internacional.

La programació s’inicia el 28 d’octubre a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca amb un concert de l’Ensemble Vila-seca, dirigit per Rafel Fabregat. El concert de cloenda de la temporada es portarà a terme el 22 de juny al Teatre Fortuny i el protagonitzarà la Banda Simfònica de la Universitat de Stanford (EUA), amb Giancarlo Aquilanti com a director.La programació inclou concerts al Teatre Fortuny, al Círcol de Reus i a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, en els que hi participaran intèrprets vinculats a Reus i a les zones d’influència del territori. A banda, es podrà gaudir de la presència d’artistes de gran rellevància internacional, entre els quals destaca el concert de grup de pop rock Michima, en commemoració del 25è aniversari de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Pel que fa a la inauguració de la programació a Reus, el primer acte serà la Gala Lírica del Cicle de Cambra i es portarà a terme el 9 de novembre. A més, s’interpretaran cançons de Tosti amb Carles Ivan Borràs com a tenor i Medir Bonachi al piano.

Entre els altres actes programats hi destaca un recital de piano, inclòs al cicle Vermusic de la Capital de la Cultura Catalana, titulat ‘Mouvement’, en què s’interpretaran peces de Debussy, Granados i Manuel de Falla, les quals aniran de la mà de Maria Parra. En començar el mes de desembre, tindran lloc quinze espectacles més de diferents estils i gèneres musicals. Per posar fi a la temporada, la Banda Simfònica de la Universitat de Stanford (EUA), dirigida per Giancarlo Aquilanti, serà la protagonista del concert de cloenda que esdevindrà al Teatre Fortuny el pròxim 22 de juny.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.