El 10 de setembre, participa a la Prediada!

Actualitat

Com cada any el 10 de setembre celebrem la Prediada, una de les activitats més importants de la nostra entitat a Rubí i que compta amb la tradicional Marxa de Torxes


La Marxa sortirà a les 20.30 h de la plaça Onze de Setembre, tot i que et recomanem arribar una mica abans per recollir la torxa, i recorrerà els carrers de Rubí fins a arribar a la plaça del Doctor Guardiet, on es llegirà el manifest.

I la cosa no acaba aquí! En acabat, no marxis de la plaça i queda’t a sopar amb nosaltres, els teus familiars i amics que, per només 6 € (5 € si ets soci – ensenya’ns el carnet!) tindrem un sopar popular amb fideuada. Si no et vols quedar sense tiquet, el pots comprar anticipadament a l’Ateneu Municipal (c. Xile 1-3) a partir del 2 de setembre o el mateix dia a la plaça del Doctor Guardiet fins que s’esgotin.

I després del sopar, arriben els concerts a partir de les 22.30 h. Tindrem el grup de patxanga-folk El Paraigua amb un bombardí i una gralla com a protagonistes, per després continuar ballant amb reagge-funk de El veïnat.
 

Pel dia 10, us hem preparat un dia rodó que no us podeu perdre!

PROGRAMA PREDIADA NACIONAL A RUBÍ 2016
Dissabte 10 de setembre
 
20.30 h – Pl. Onze de setembre
Marxa de Torxes
Itinerari: pl. 11 de setembre, c. de Magí Ramèntol, c. Cal Gerrer, c. de Cervantes, c. de Cal Príncep, c. del General Prim, av. Barcelona, pg. de Francesc Macià, c. de Montserrat i pl. del Dr. Guardiet.
 
21.30 h – Pl. del Doctor Guardiet
Lectura del manifest
  
21.45 h – Pl. del Doctor Guardiet
Sopar popular: fideuada per 6 €, socis 5 € (ensenyant el carnet). Venda anticipada a l’Ateneu Municipal a partir del 2 de setembre i abans del sopar a la pl. Dr. Guardiet.
 
22.30 h – Pl. del Doctor Guardiet
Concert de El Paraigua
Concert de El Veïnat

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.