El 8 de juny vam ser amb els Castellers de Castellar del Vallès!

Actualitat
Els Castellers de Castellar del Vallès

El passat 8 de juny es van alçar arreu del món castells per la democràcia, reivindicant la nostra voluntat de decidir, com a col·lectivitat, el nostre futur. Un grup de voluntaris d’Òmnium Sabadell va passar el matí a Castellar del Vallès, ja que els castellers d’aquesta població també s’havien sumat a aquest projecte d’Òmnium.

Tot i la forta calor, van ser moltes les persones que es van acostar a la pl. de Lluís Companys, a Castellar del Vallès, per veure l’actuació dels Castellers de Castellar, que van alçar un pilar i van desplegar el domàs on es podia llegir Catalans Want to Vote. L’escriptora i contista Rosa Fité va llegir el manifest i l’acte va acabar amb Els segadors i crits demanant la independència.

També vam aprofitar per posar una parada informativa i penjar domassos i pancartes de la campanya Un país normal, i de la concentració del dia 14 de juny en defensa del model d’escola catalana.

Des d’aquí volem donar les gràcies als Castellers de Castellar del Vallès i a la Rosa Fité per haver-se sumat a aquesta iniciativa.

Podeu veure les fotografies de l’acte aquí.

Podeu veure el vídeo de l’aixecada del pilar aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.