El darrer número d’Escola Catalana arribarà a tots els instituts del País Valencià

Actualitat

El número 405 d’ Escola Catalana , la publicació degana de l’ensenyament en català, serà present a tots els centres de secundària del País Valencià després de l’acord que van segellar el passat mes de desembre la directora de la publicació, Carme Alcoverro, i el president de la Federació d’Escola Valenciana , Diego Gómez. Escola Catalana, editada ininterrompudament des de 1965 per la Delegació d’Ensenyament Català d’Òmnium, dedica un monogràfic a Joan Fuster amb textos de Vicent Salvador i Jordi Solé i Camardons -entre altres- que tracten tant la vessant d’educador de l’escriptor de Sueca com la relació entre pàtria i llengua.   A més, el mateix número d’ Escola Catalana inclou una entrevista amb Lluís Llach en què parla de la seva relació amb Fuster tant en la vessant activista com en l’artística, ja que Llach va musicar poemes de l’escriptor i ensenyant.

El número 405 d’Escola Catalana, la publicació degana de l’ensenyament en català, serà present a tots els centres de secundària del País Valencià després de l’acord que van segellar el passat mes de desembre la directora de la publicació, Carme Alcoverro, i el president de la Federació d’Escola Valenciana, Diego Gómez.


Escola Catalana, editada ininterrompudament des de 1965 per la Delegació d’Ensenyament Català d’Òmnium, dedica un monogràfic a Joan Fuster amb textos de Vicent Salvador i Jordi Solé i Camardons -entre altres- que tracten tant la vessant d’educador de l’escriptor de Sueca com la relació entre pàtria i llengua.

 
A més, el mateix número d’Escola Catalana inclou una entrevista amb Lluís Llach en què parla de la seva relació amb Fuster tant en la vessant activista com en l’artística, ja que Llach va musicar poemes de l’escriptor i ensenyant.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.