El llibre d’El Clauer surt a la venda

Actualitat

Òmnium Mataró-Maresme clou avui el cicle de conferències “Processos sobiranistes en marxa. Què en podem aprendre?” amb una xerrada del catedràtic de Ciència Politica de la Universitat Pompeu Fabra, Ferran Requejo

Un recull de 132 claus que responen les preguntes principals que ens fem sobre la independència de Catalunya. Amb aquest objectiu, ha sortit a la venda el llibre ‘El Clauer: claus sobre la independència de Catalunya" amb pròleg de Salvador Cardús i Francesc-Marc Álvaro i editat per l’editorial Comanegra. El llibre, que porta al format paper la feina desenvolupada al portal web www.elclauer.cat, ha estat possible gràcies a la feina compartida de les entitats principals de la societat civil catalana: Assemblea Nacional de Catalunya, Associació Catalana de Professionals, Associació de Municipis per la Independència, Cercle Català de Negocis, Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions, Col·lectiu Emma, Ens de l’Associacionisme Cultural Català, Fundació Catalunya Estat, La Fàbrica, Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sobirania i Justícia i Sobirania i Progrés.

El preu del llibre és de 14 euros i el podeu trobar a les llibreries del país. Així mateix, aquells socis i sòcies que vulguin tenir un descompte del 5% en el preu del llibre, poden comprar-lo a la seu nacional de l’entitat a Barcelona (c/Diputació 276, Principal) i a les seus territorials de l’entitat arreu del país.