El VOC recala a Horta-Guinardó per segon any consecutiu

Actualitat

La projecció del VOC 2017 va tenir lloc el divendres 17 de novembre, de nou, als Lluïsos d’Horta.

Divendres 17 de novembre, el VOC va tornar a la pantalla dels Lluïsos d’Horta. La Junta d’Horta-Guinardó no volia deixar passar l’oportunitat de portar de nou la mostra d’audiovisual en català per copsar-ne la seva vitalitat i la seva creativitat.

La sessió, però, va estar marcada per les absències forçoses dels nostre govern legítim empresonat o a l’exili, així com les del president Jordi Cuixart i el de l’ANC Jordi Sànchez, que complien justament un mes i un dia a la presó. Per aquesta raó, vam deixar 15 butaques buides, amb un llaç groc, vam llegir el manifest d’Òmnium i també el dels Lluïsos d’Horta, que fan públic sempre abans de qualsevol acte que es fa al centre per reivindicar la llibertat dels presos polítics.

Amb les diferents propostes audiovisuals, el públic no va restar indiferent. Així, va riure, es va emocionar i es va sorprendre amb els curtmetratges i els videoblogs de la mostra. Esperem que el VOC hagi aterrat a Horta per quedar-s’hi.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.