Emocions a flor de pell en l’èxit absolut del concert de Nadal de Sarrià

Actualitat

L’acte també va servir per presentar la gestora d’Òmnium a Sarrià-Sant Gervasi

El passat divendres 23, la gestora d’Òmnium a Sarrià-Sant Gervasi va organitzar l’acte de la seva presentació seguit de un concert musical. L’acte va ser presentat pel vicepresident segon d’Òmnium Cultural, Joan Vallvé, qui va fer un breu parlament. Tot seguit, la Glòria Freixa, acompanyada a l’escenari per la pràctica totalitat de la gestora, es va dirigir al públic en un sentit i simpàtic discurs en el qual va ressaltar la necessitat d’aquests actes per mantenir viu el procés i assolir la independència l’any 2017.

Així mateix, també va demanar als assistents que donessin suport a la gestora tot oferint-s’hi com a voluntaris, signant les fulles corresponents al finalitzar el concert; se’n van recollir unes quantes. Freixa va agrair també la col·laboració de l’ANC Sarrià-Sant Gervasi així com la del Teatre de Sarrià.

Tot seguit, va començar el concert de l’orquestra Camerata 300. El seu nom fa referència als 300 anys, 1714 – 2014, any de la seva fundació. Va interpretar obres de Vivaldi, Corelli, Bocherini, entre altres, seguit d’unes sentides nadales. El concert va acabar amb el Cant de la Senyera i Els Segadors, seguit per tot el públic, dempeus i ple d’emoció. El Teatre era ple, de gom a gom, amb una assistència estimada de 300 persones.

Per contactar amb la gestora de Sarrià-Sant Gervasi, ho podeu fer escrivint al correu [email protected]t