Engeguem el cicle ‘El català, llengua de present i de futur’

Actualitat

La salut del català està en perill i per això que aquest febrer comencem un cicle de xerrades i presentacions de llibres per parlar i debatre sobre la situació del català amb la mirada a trobar solucions. Se celebraran un dimecres de cada mes a les 19 h a diversos espais de la ciutat, de febrer a abril, amb la col·laboració d’ADIC, ANC i el Consell Local per la República. 

La primera conferència serà a la Casa Aymat el 23 de febrer amb Gerard Furest i el seu llibre Decàleg irreverent per a la defensa del català

Vull assistir a l’acte

 

El dimecres 23 de març tindrem amb nosaltres a Pau Vidal amb Nivell ç al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya.

Vull assistir a l’acte

 

La propera xerrada ‘L’assertivitat lingüística. Com mantenir-nos en català més sovint i amb més gent’ serà el 20 d’abril i anirà a càrrec de Carles Palau, impulsor dels Tallers per la Llengua i que mirarem de portar més endavant a Sant Cugat del Vallès. Tindrà lloc a la Casa de Cultura.

Vull assistir a l’acte

 

La darrera presentació serà el 25 de maig a la Casa de Cultura amb Enric Gomà i el seu nou llibre Prou catastrofismes lingüístics i la lingüista Mireia Farrús

Vull assistir a l’acte

 

Us hi esperem!