Engeguem la campanya #Omplim250! Fes la teva aportació

Actualitat

Òmnium Alt Empordà, IAEDEN – Salvem l’Empordà i el Centre Excursionista Empordanès creem un nou Ateneu a Figueres. Serà en un local de 250m2 al centre de la ciutat que acollirà la seu de les entitats, també tindrà bar-restaurant i una sala d’actes

Per finançar la reforma de l’espai hem començat la campanya #Omplim250 per aconseguir 30.000 euros amb petites donacions.

Serà un nou Ateneu al centre de Figueres en un local de 250m2 amb l’objectiu d’oferir a la comarca nous espais de trobada oberts a tothom i enfortir així els vincles socials.

L’edifici, ubicat al carrer Sant Josep de Sol Isern, número 3, es convertirà en la seu de les tres entitats. També hi haurà un bar-restaurant amb terrassa als baixos, una sala d’actes, sales de reunions, un magatzem i despatxos. Per obrir el local al públic, necessitem reformar-lo per poder obrir a principis del 2023.

Per fer front a les reformes, aquesta tarda hem presentat la campanya #Omplim250 per aconseguir 30.000 euros a través de petites donacions. Us convidem a fer una petita o gran aportació per a poder fer front al cost de les obres a la pàgina www.omplim250.cat. La campanya també preveu diferents esdeveniments, el primer serà el dia 3 de desembre amb un matí de portes obertes al mateix edifici del futur Ateneu. Et deixem amb el vídeo de campanya i algunes fotografies de la roda de premsa.

Fotografies: Roger Lleixà.