Entra al nou web de Somescola.cat i aconsegueix el teu lot de la mobilització del 14 de juny

Actualitat

“Per un país de tots, decidim escola catalana” escalfa motors per generar una marea verda a Barcelona

La coordinadora Somescola.cat estrena nou web per difondre la mobilització del 14 de juny, que serà una marea verda per l’escola catalana amb el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”.

Hi pots trobar informació relacionada amb la cercavila i amb què pots fer per difondre la mobilització, així com altres recursos. També pots apuntar-te a la cercavila, si és que vindràs amb un grup organitzat.

El web també inclou una secció per fomentar les adhesions a la mobilització per part de centres escolars i ajuntaments, a més d’un apartat per poder conèixer qui forma la coordinadora d’entitats cíviques i educatives per l’escola catalana.

Aconsegueix el lot de la mobilització 
A la botiga en línia del nou web ja pots comprar el lot de marxandatge de la mobilització, que inclou una samarreta verda, un adhesiu, un joc de Màrius Serra sobre l’escola catalana i unes instruccions per fer un capgròs.

Aquest paquet, també el pots aconseguir a través de les entitats de Somescola i en diversos punts de distribució. Les entitats que vulgueu vendre aquest paquet de Somescola per Sant Jordi podeu fer la vostra comanda omplint aquest formulari. Els ingressos obtinguts amb la venda d’aquest material serviran per finançar les activitats de la coordinadora.
 

D’altra banda, Somescola.cat ha editat l’espot de la cercavila festiva i reivindicativa. El vídeo, el protagonitzen infants que fan un capgròs i és una manera de convidar tots els participants a fer-se el seu capgròs i a estrenar-lo durant la cercavila per aconseguir una gran concentració de capgrossos per l’escola catalana el 14 de juny.

La mobilització vol defensar l’escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu. S’hi podrà assistir tant de forma individual com amb comparses organitzades (escoles, entitats, esplais i agrupaments, colles de cultura popular, bandes de música, grups d’amics…), que prèviament es podran inscriure a través del web.

Podeu descarregar-vos el cartell de la mobilització i penjar-lo en algun lloc ben visible per fer-ne difusió.

Més informació a www.somescola.catTwitter Facebook.