És l’hora de la democràcia! Fem costat al Parlament!

Actualitat

Aquest dimarts 10 d’octubre és l’hora de la democràcia al Parlament. Fem costat pacíficament a les nostres institucions!

Aquest dimarts 10 d’octubre, us convoquem a les 6 de la tarda, al passeig de Lluís Companys (vegeu mapa), per tal de fer costat al nostre Parlament. Aquesta convocatòria és conjunta de totes les entitats sobiranistes i, en el cas de Sabadell, la fem Sabadell per la Independència-ANC, els CDR de la nostra ciutat i Òmnium Sabadell.

Si hi voleu anar en companyia, sapigueu que tant SBDxI com el CDR han convocat a l’estació de Sabadell Sud de Renfe-Rodalies de Catalunya per agafar el tren de les 16.45 h i arribar a l’estació d’Arc de Triomf de Barcelona a les 17.20 h.

Si aneu a la concentració amb criatures, recordeu que portin un número de contacte en un braçalet o al cos per si de cas, aneu còmodes i fixeu-vos si hi ha més nens i nenes aprop per fer pinya.
 


 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.