Èxit a la presentació de “Persistim” el nou llibre de Jordi Turull a Les Cabanyes

Actualitat

El passat 27 de febrer , Blanca Bragulat, va presentar el nou llibre escrit per Jordi Turull, el seu marit, conjuntament amb la periodista Gemma Aguilera. La presentació va començar amb la projecció d’un vídeo que mostrava els moments més emotius i significatius de Jordi Turull.

El llibre relata vivències, sentiments, conviccions, idees i projectes que Jordi Turull ha recollit durant la seva estada, injusta i encara inacabada, a la presó. L’acte, al qual van assistir una seixantena de persones, va tenir lloc al Centre Cultural de Les Cabanyes. El públic va seguir amb atenció les explicacions de la Blanca Bragulat. El conegut actor vilanoví Toni Albà va acompanyar-la fent de periodista entrevistador, el qual també va compartir amb tots els presents les seves reflexions sobre la situació actual i l’evolució del “procés “.

El títol del llibre, Persistim, ja ens diu el caràcter de Jordi Turull: persistència, positivisme, mirada endavant sense rancúnies. Un polític integral i convençut que la unitat d’acció ens portarà a l’anhelada independència del nostre país, sempre de manera pacífica.

L’acte va acabar amb un refrigeri per a tots els assistents, i amb la signatura de dedicatòries de la trentena d’exemplars que la llibreria L’Odissea, col.laboradora de l’acte, va portar.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.