Èxit de l’Assemblea General Ordinària

Actualitat

Molt d’interès i participació a la darrera assemblea d’Òmnium Les Corts

L’Assemblea General Ordinària organitzada per la Junta territorial d’Òmnium Cultural del districte de les Corts va tenir lloc el passat dissabte 27 de gener a l’Ateneu Popular de les Corts amb l’assistència de 40 socis, i va comptar amb la presència de Roser Sebastià membre de la Junta Nacional.

El detall de les activitats programades són:

Febrer – Acte Homenatge a Patrícia Gabancho a càrrec de l’historiador Jaume Sobrequés (21 de febrer a les 17.00h a la Biblioteca Montserrat Abelló)

Març – Presentació del llibre de poemes “Per damunt dels estels” d’Helena Soler (24 març)

Abril – Parada Sant Jordi / Entrega Premi Oriol Canals (28 abril)

Maig – Tast de vins catalans

Juny – Flama del Canigó i Sant Joan

Juliol – Recorregut per l’obra d’Horaci Seguí

Setembre – Marxa de Torxes

Octubre – Festa Major (Activitat + actuació premiat Oriol Canals)

Novembre – Assemblea General de Socis

Desembre – Recital a càrrec de Sílvia Comes

Mitjançant aquestes les activitats, cal remarcar que s’han posat com a objectius principals incrementar la nostra presència al districte i augmentar el voluntariat.


En el torn obert de paraules es va fer palesa la preocupació dels socis pel moment polític que vivim i l’acció de l’entitat. Per altra banda, es va lloar la difusió que es feia dels premis Sambori i Pissiganya, i que s’haurien de fer extensives activitats similars a franges d’edat superiors.

L’assemblea va cloure amb l’actuació de “La mirada violeta” de la mà de l’Aina Torres i la Meritxell Gené, i finalment amb un pica-pica.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.