Exposició Judici a la democràcia, els drets perseguits

Actualitat

Judici a la Democràcia és la campanya que a través d’actes, accions i altres iniciatives arreu del país, Òmnium Cultural acusa l’estat de vulneració dels drets i llibertats més fonamentals.
Dins aquesta campanya, Òmnium presenta l’exposició itinerant Judici a la Democràcia, els drets perseguits, per explicar que s’està jutjant la democràcia. Una dotzena de plafons que resumeixen d’una forma molt visual i entenedora que aquesta macrocausa judicial està plena d’irregularitats i vulneracions flagrants i constants de drets fonamentals. No només dels 12 processats, sinó també de les més de 20.000 persones afectaves per aquesta restricció de llibertats.
Unes llibertats que tenim gràcies a les dones i homes que han lluitat per la justícia social, per la democràcia, per l’educació per la cultura o senzillament, per la dignitat humana al llarg de molts anys. (feminisme, LGTBI, Insubmissió, lluita obrera…)

Per això Òmnium Terrassa amb un acord amb l’Arxiu Tobella, exposarà aquesta exposició a la seu de l’Arxiu Tobella (Placeta Saragossa, 2).

Divendres dia 26 d’abril hi haurà la inauguració de l’exposició que romandrà exposada fins dissabte 4 de maig.