Forn, Romeva, Forcadell, Rull, Turull, Junqueras i Sànchez ja han exercit el seu dret a vot

Actualitat

Els presos polítics voten a les eleccions d’Òmnium Cultural

Els presos polítics que són socis d’Òmnium Cultural ja han votat a les eleccions convocades per l’entitat. Joaquim Forn, Raül Romeva, Carme Forcadell, Jordi Turull, Josep Rull, Oriol Junqueras i Jordi Sànchez han volgut demostrar el suport a la tasca d’Òmnium participant als comicis que validaran Jordi Cuixart com a president de l’entitat. El període de votació telemàtica acaba aquest dijous a les 00.00 h però els socis que vulguin podran votar presencialment dissabte fins a les 10:30 h al pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Òmnium Cultural celebrarà aquest dissabte al matí l’Assemblea General Ordinària més massiva de la història. Tot plegat, en un context de repressió sense precedents en democràcia que ha portat al president, Jordi Cuixart, a la presó. Justament, aquest dissabte farà vuit mesos que Cuixart és a la presó de Soto del Real, a Madrid, sense judici i en presó preventiva.

En el marc de l’assemblea es faran públics els resultats de les votacions. La candidatura que encapçala Cuixart compta amb la presència de gran part de l’actual Junta Directiva. Es reforça el paper de Marcel Mauri de los Ríos que opta a la vicepresidència primera. Marina Llansana i Joan Vallvé opten a les altres dues vicepresidències de l’entitat. El projecte manté l’aposta per campanyes com Lluites Compartides, Crida per la Democràcia o Demà pots ser tu.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.